Događaji

Subvencije i podsticaji

Registar firmi

Mapa zaštićenih područija Crne Gore

Potpisan memorandum o saradnji sa Eko Fondom

Pošta Crne Gore uskoro prelazi na električna vozila

Dragan Tufegdžić, izvršni direktor Pošte Crne Gore i Draško Boljević, izvršni direktor Fonda za zaštitu životne sredine potpisali su danas Memorandum o saradnji.

Potpisanim Memorandumom utvrđeni su modeli saradnje u cilju realizacije zajedničkih projekata, programa i aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine, klimatskih promjena, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Izvršni direktor Pošte Crne Gore Dragan Tufegdžić je rekao da smatra izuzetno značajnim potpisivanje ovog Memoranduma, te da mu je drago što je Fond za zaštitu životne sredine Poštu prepoznao kao partnera u oblasti zaštite životne sredine.

Potpisivanjem Memoranduma najavljena uspješna buduća saradnja. Foto: Pošta Crne Gore

“Pošta Crne Gore je velikim radom i zalaganjem krenula u modernizaciju svog poslovanja. Od Eko Fonda smo krajem prošle godine uspjeli da dobijemo subvencije za nabavku električnih vozila. Ovo je bio veoma značajan projekat nabavke prvih električnih vozila za Poštu”, naglasio je Tufegdžić.

On je rekao da je siguran da će saradnja s Eko Fondom, s obzirom na strateška opredjeljenja Pošte kada je riječ o zaštiti životne sredine, biti uspješna priča koja će realizovati projekte značajne za Poštu, Eko Fond, ali i za sve građane Crne Gore.

Draško Boljević, izvršni direktor Eko Fonda, je kazao da potpisivanje Memoranduma predstavlja uspješan završetak prve faze saradnje i najavljuje buduće zajedničke aktivnosti Pošte i Eko fonda.

“Postoji veliki prostor i brojne mogućnosti naše saradnje. Energetska efikasnost je svakako jedna od tačaka koju bih targetirao”, kazao je Boljević naglasivši da Poštu vidi kao poželjnog korisnika i partnera.

Prir. N.B.

ecoportal.me

Ecoportal je prvi crnogorski internet portal koji obrađuje novosti iz oblasti energetske tranzicijie, kako u svijetu tako i u Crnoj Gori.

0 Comments
Inline Feedbacks
Podgledajte sve komentare

Čitajte još

E-MOBILNOST

U Crnoj Gori nema regulativnih uslova za e-mobilnost, infrastruktura veliki izazov

E-MOBILNOST

Gradsko preduzeće Zelenilo obnovilo vozni park sa tri električna vozila

E-MOBILNOST

Hrvatska Pošta korišćenjem električnih vozila uštedjela više od 200.000 eura za 11 mjeseci