Događaji

Subvencije i podsticaji

Registar firmi

Mapa zaštićenih područija Crne Gore

Inicijativa za promociju selektivnog odlaganja ambalažnog otpada i reciklaže - „Uhvati čist talas”

Lokalni hodači na čistom talasu Pive

Gledali ste ih u ulozi planinara, raftera, kajakaša, a ovoga puta dobro poznati duo Lokalni hodači vodi vas u neobičnu surfersku avanturu!

I ne, nije riječ o nekoj skrivenoj morskoj uvali, već izazovu u srcu Parka prirode Piva. Pitate se o čemu je riječ? Kako surfovanje u Pivi? Tako što se ovaj šarmantni par pridružio projektu „Uhvati čist talas” koja se po prvi put ove godine organizuje na sjeveru naše zemlje.

Riječ je o inicijativi kojom se, kroz promociju selektivnog odlaganja ambalažnog otpada i reciklaže, daje doprinos očuvanju životne sredine, a koju ovog ljeta realizuju Coca-Cola HBC Crna Gora i The Coca Cola Company.

Ovaj projekat podržalo Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, Privredna komora Crne Gore, Agencija za zaštitu životne sredine, Opština Plužine i Park prirode Piva, kao i nevladina organizacija Ozon.

Lokalni hodači u video priči donose vam svoju avanturu. Pridružite se i vi! Ovog ljeta (p)osjetite Plužine i pronađite jedan od 18 jarbola postavljenih na teritorIji opštine i pravilnim odlaganjem ambalažnog otpada u crvene i žute posude, uhvatite svoj čist talas.

Promo sadržaj

Izvor foto i video: Lokalni hodači

ecoportal.me

Ecoportal je prvi crnogorski internet portal koji obrađuje novosti iz oblasti energetske tranzicijie, kako u svijetu tako i u Crnoj Gori.

0 Comments
Inline Feedbacks
Podgledajte sve komentare

Čitajte još

ECO MNE

Energy Week Western Balkans 2023 obećava dva dana panel diskusija, B2B i B2G sastanke i beskrajne mogućnosti umrežavanja

ECO MNE

Lokalni hodači na čistom talasu Pive