Događaji

Subvencije i podsticaji

Registar firmi

Mapa zaštićenih područija Crne Gore

Novi rok za prijavu za ugradnju solarnih panela

EPCG: Produženi rokovi javnih poziva za projekat „SOLARI 5000+ (70MW)“

Krajem 2022. godine iz kompanije EPCG su raspisali javni poziv za učešće u novom projektu Solari 5000+ i dali rok za prijavu do kraja januara 2023. godine. Međutim, rok za podnošenje prijava na Međunarodni javni poziv domaćim i međunarodnim finansijskim institucijama za obezbjeđivanje finansijskih sredstava za finansiranje projekta “Solari 5000+ (70MW)” za fizička i pravna lica opsega snage od 10kW do 1000kW, je produžen do 13. februara tekuće godine.

Istovremeno, produžen je i rok za podnošenje prijava građana koji su zainteresovani za učešće u projektu “Solari 5000+ (70MW)”, odnosno ugradnju fotonaponskog sistema. Po novoj odluci, građani prijave mogu podnositi, takođe, do 13. februara ove godine.

Iz EPCG su isto tako naveli da su izvršene i određene izmjene u tekstu Međunarodnog javnog poziva, od važnosti za potencijalne ponuđače, koje su dostupne su na zvaničnom web portalu Elektroprivrede Crne Gore.

Prir. N.B.

ecoportal.me

Ecoportal je prvi crnogorski internet portal koji obrađuje novosti iz oblasti energetske tranzicijie, kako u svijetu tako i u Crnoj Gori.

0 Comments
Inline Feedbacks
Podgledajte sve komentare

Čitajte još

ECO MNE

Za projekat Solari 5000+ se prijavilo 2.845 potrošača

ECO MNE

Javni poziv u okviru programa IPARD za preradu i marketing poljoprivrednih i proizvoda ribarstva

ECO POLIS

Šta su štampani solarni paneli i kako se prave?