Događaji

Subvencije i podsticaji

Registar firmi

Mapa zaštićenih područija Crne Gore

Izložba

08.03.2023. u 12:03

Osmomartovska izložba domaćih radinosti – NP Durmitor

Nacionalni park Durmitor u okviru svojih djelatnosti tradicionalno organizuje IZLOŽBU DOMAĆE RADINOSTI, 8. marta 2023. godine.

Pozivaju sve zainteresovane da predmete ručne izrade od prirodnih materijala (drvo, kamen), kao i vunenih, vezenih, tkanih i heklanih radova predstave na tradicionalnoj postavci.

Izložba ima za cilj očuvanje tradicije i kulture durmitorskog područja, kao i podsticanje i njegovanje saradnje sa proizvođačima lokalnih zajednica. Osim što je takmičarskog i prodajnog karaktera, izložba će omogućiti lokalnim proizvođačima da počevši od 8. marta do 20.marta predstave svoje radove. Svi proizvodi biće izloženi u Centru za posjetioce u Upravnoj zgradi, a posebno formirana komisija izabraće i nagraditi najbolje i najljepše. Dio suvenira biće otkupljen za suvenirnicu u NPD.

Eksponati se predaju u upravi NP Durmitor, u periodu od 28. februara do 6. marta u terminu od 09-13h. Eksponati se primaju uz revers i cijenu koju odredi vlasnik.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati zaposlene u NP Durmitor na brojeve telefona: 

069/890-444 i 069/537-079

Sve informacije o aktuelnostima vezanim za izložbu imožete saznati putem sajta www.nparkovi.me i društvenih mreža NP Durmitor.