Događaji

Subvencije i podsticaji

Registar firmi

Mapa zaštićenih područija Crne Gore

Izložba

07.07.2023. u 19:07

Izložba fotografija „Šume Prokletija i Komova“

NVO Green Home realizuje projekat Jako civilno društvo za očuvane šume Prokletija i Komova koji za cilj ima da doprinese osnaživanju organizacija civilnog društva, aktivista i pojedinaca koji su aktivni na području Prokletija i Komova u oblasti upravljanja šumama.

U okviru aktivnosti projekta, „Jako civilno društvo za očuvane šume Prokletija“ koji NVO Green Home sprovodi uz podršku projekta „M’BASE“ organizuju izložbu fotografija „Šume Prokletija i Komova“ na kojoj će biti predstavljene fotografije ovih područja koje su prikupljene putem javnog poziva, a odabrane od strane stručne komisije. Osim fotografija, na izložbi će biti predstavljena i dva video materijala koja ističu vrijednosti ovih područja ali i promovišu potrebe očuvanja istih. Na ovaj način predstavićemo ljepote ova dva zaštićena područja ali i skenuti pažnju na nepravilnosti koje se javljaju.

Otvaranje izložbe fotografija „Šume Prokletija i Komova“ će biti organizovano u petak, 07.07.2023. sa početkom u 19h u Dvorcu Petrovića.

Projekat Jako civilno društvo za očuvane šume Prokletija i Komova, koji realizuje NVO Green Home podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika – M’BASE“ koji sprovode Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mreža. Projekat finansira Evropska unija, a kofinansira Ministarstvo javne uprave.