Događaji

Subvencije i podsticaji

Registar firmi

Mapa zaštićenih područija Crne Gore

Konkurs

20.03.2023. u 00:03

Foto konkurs na temu crnogorske poljoprivrede

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede raspisuje foto konkurs za najbolje fotografije na temu crnogorske poljoprivrede. Konkurs je raspisan u cilju promocije crnogorske poljoprivrede, autohtonih proizvoda, ruralnih područja, šansi za agrobiznis i razvoj ruralnog turizma (motivi domaćih životinja, voća, povrća, mehanizacije, objekata i sl.). 

Autorima 3 najbolje fotografija biće dodijeljene novčane nagrade. 

Za prvo mjesto opredjeljeno je 250 eura, drugo 150 eura i treće 100 eura.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani građani Crne Gore, a fotografije moraju biti djelo autora nastalo na teritoriji naše zemlje. Autor je lično odgovoran za prikazani motiv i za eventualno kršenje autorskih prava.

Učesnici ovog konkursa mogu slati neograničen broj fotografija,  bez obzira na vrijeme kada je fotografija nastala, ali jedan autor može dobiti samo jednu nagradu.

Rok za dostavljanje fotografija je 20. mart 2023. godine. Za prijavu na Konkurs potrebno je dostaviti ime i prezime autora, kontakt telefon, elektronsku adresu i fotografiju ili više njih uz kratak opis.

Nepotpune prijave se  neće razmatrati.

Prijave za konkurs slati na mejl prmpsv.cg@gmail.com

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede zadržava pravo da koristi sve fotografije dobijene po osnovu javnog konkursa.